بیشتر مراجعه کنندگان برای تبدیل پنجره تک حالته به دو حالته به این دلیل است که این مخاطبین بخاطر قیمت کمتر پنجره های دو جداره تک حالته را انتخاب می نمایند اما پس از گذشت مدتی متوجه اشتباه خود شده و تصمیم می گیرند با تبدیل پنجره های دو جداره خود به دو حالته اشتباه خود را تصحیح نمایند.
با تبدیل پنجره های تک حالته به دو حالته می توانید از مزایای این محصول بهره مند شوید به طور مثال پنجره های تک حالته فقط به صورت افقی باز می شوند و با این باز شدن فضای زیادی را اشغال می کنند اما پنجره های دو حالته این نقیصه را پوشش می دهند.
برای تبدیل پنجره دوجداره تک حالته به دو حالته باید این را بدانید که با توجه به یراق آلات موجود در بازار، امکان این تغییر حالت وجود دارد و شما با صرف هزینه کم می توانید نوع پنجره های خود را تغییر دهید.
معرفی پنجره دوجداره تک حالته
با توجه به قیمت بالای انرژی و برای کاهش مصرف در گاز و برق، و البته جهت جلوگیری از ورود صدا امروزه استفاده از پنجره های دو جداره با اسقبال زیادی رو به رو شده است و می توان گفت که دیگر ساختمان نوسازی وجود ندارد که از پنجره های آهنی یا چوبی استفاده کند.
پنجره های دوجداره علاوه بر مزیت هایی که بیان شد می تواند عایق مناسبی نیز برای آلودگی و خاک باشند. با توجه به وجود فصل هایی که در آن زمان غبار خاک در هوا بسیار زیاد می شود این سبک از پنجره می تواند شما را از چالش های زیادی نجات دهد.
پنجره دوجداره تک حالته بخاطر نوع باز شدنش این اسم را به خود اختصاص داده. پنجره های ساده که در مدت زمان کوتاه تری آماده و نصب می شود و این امکان را دارد که با توجه به سلیقه مشتری و نوع معماری ساختمان به صورت اشکال هندسی مثلا کمانی یا شکسته نیز طراحی گردد.
اما در حالت کلی پنجره های ساده با امکان باز شوندگی از چپ به راست یا راست به چپ را دارا میباشد. دلیل مهم و می شود گفت که دلیل اصلی که باعث استفاده از این سبک پنجره را بیشتر کرده قیمت پایین آن نسبت به پنجره های دو حالته می باشد.
آشنایی با پنجره upvc دو حالته
از جمله مزایای پنجره های دو حالته افقی و عمودی باز شدن آن با یک دستگیره است که بسیار مناسب می باشد زیرا در زمان باز شدن فضای کمی را اشغال می کند. و در محیط های کوچک خلالی در کار ایجاد نمی کند.
از دیگر مزایای این نوع از پنجره می توان به امنیت بیشتر آنها اشاره کرد که به علت یراق آلات بیشتر وو نوع قرار گیری این یراق آلات زیر محور باز شونده امنیت آن را بالا برده است. قیمت مناسب تر این مدل نسبت به نوع کشویی آن نیز در این انتخاب بسیار تاثیرگذار بوده است.
اسپانیولت یا قفل که در این نوع از پنجره، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و به صورت چند زبانه کوچک در راستای طول پروفیل قرار می گیرد و لنگه را به چارچوب قفل می کند. که با توجه به ابعاد مختلف پنجره های دوجداره اندازه های متفاوتی دارد.
نوع حرکت دستگیره در این بسیار مهم است به این صورت که در صورت چرخش دستگیره رو به پایین پنجره قفل می شود. اگر دستگیره را به صورت افقی بچرخانید به شکل پنجره تک حالته باز می شود و در صورت چرخاندن دستگیره به سمت بالا با تغییر موضع لولا ها قسمت بالایی پنجره به عقب حرکت می کند و تقریبا به صورت 30 درجه باز می شود.
برای ساخت این نوع از پنجره می توان از رنگ های مختلف استفاده کرد و در انواع سایزها آن را تهیه و تولید نمود. در کشور عزیزمان ایران نیز با توجه به پیشرفت هایی که در زمینه صنعت در و پنجره دوجداره حاصل شده است. شرکت های ایرانی محصولاتی تولید کرده اند که علاوه بر تامین نیاز داخل در بازارهای جهانی نیز مورد استقبال قرار گرفته است.
مراحل تغییر پنجره تک حالته به دو حالته
اولین چیزی که باید بدانید این است که تغییر پنجره یک حالته به دو حالته یک کار کاملا تخصصی است و نیاز به ابزار های متفاوتی دارد و نیاز به یک کارشناس ماهر دارید.
دانستن این نکته خالی از لطف نیست که برای تغییر حالت پنجره تک حالته به دو حالته نیازی به تغییر تمام پنجره نیست.
اولین کار این است که یراق آلات پنجره دو حالته را تهیه نمایید و حالا برای این تغییر نیاز است که اول پیم های لولا را خارج نمایید و لنگه را جدا نمایید.
حالا اسپانیولت هایی که برای پنجره دو حالته نیاز است را با اسپانیولتی که در کار استفاده شده را جایگزین نمایید به همین منوال زاماک را. برای لولا ها نیز نیاز است که دو لولا را به بدنه و لولا بچسبانید.
برای پر کردن جای خالی لولا های سابق نیز می توانید از چسب استفاده کنید. حالا می توانید لنگه را ببندید و کارهای مختص به رگلاژ کردن پنجره upvc را انجام دهید. کار تمام است و شما حالا یک پنجره دو جداره دارید.
اما این را نیز باید بدانید که اگر خودتان بخواهید دست به این تغییر بزنید ممکن است که شیشه پنجره را بشنید یا در حین سوراخ کاری لطمات شدیدی به پنجره و لنگه جدا شونده وارد نمایید. برای انجام این تغییرات بهتر است که در کارگاه صورت بپذیرد اما الزاما این طور نیست و می توان در محل نیز این اتفاق را رقم زد در این صورت کارشناس باید تمامی حالات را نیز بسنجد و قطعات را همراه داشته باشد.
به طور مثال اگر لولای نصب شده در مرحله اول لولای ساده باشد و لولای تنظیم شونده نباشد در این صورت کارشناس باید همراه خود از این نوع لولا داشته باشد که بتواند تغییرات را اعمال کند. به همین صورت باید تمام حالات و اتفاقات ممکن را در نظر بگیرد که در حین کار دچار کمبود نشود.
گذاشتن پاسخ!